Με Τεράστια επιτυχία για το σύλλογό μας κλείνει το έτος 2023.

Οι 7 αθλητές του συλλόγου μας κατεκτησαν
2 χρυσά ,2 ασημένια και 3 χάλκινα μεταλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ στην Κρητη και εισοδος στην Εθνικη Ελλάδας ΚΙΚ ΜΠΟΞ για τους δυο αθλητές μας Γαλιατσο Σπυριδωνα Spiros Galiatsos και Κοτσινη Ευυαγγελο. Βαγγος Κοτσινης .

Αυτο αποδυκνυει την αποτελεσματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ από το 2012 με δεκάδες πρωταθλητές σε ένα απο τα πιο απαιτητικα Πανελλήνια πρωταθληματα και το 2017 και 2018 αθλητές του συλλόγου μας είχαν στελεχώσει την Εθνικη ομάδα.

Αναλυτικά :

ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ χρυσό στο KL ,1 χαλκινo στο LC.

ΚΟΤΣΙΝΗΣ Βαγγέλης 1 ασημένιο στο KL ,1 χαλκινο στο LC. Daria Kotsini

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ 1 χρυσό στο LC. Ntina Giannoulatou

ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΙΩΒ 1 ασημένιο στο LC και 1 χαλκινο στο KL. Patricia Hof Thomas Malakasis .

Συγχαρητηρια στους Διγενή Δημήτρη ,Γεωργακη Στυλλιανη και Κοτσινη Αλέξανδρο για την προσπάθειά τους και τις νίκες τους και τις προκρίσεις τους στα προημιτελικά του Πανελληνιου πρωταθλήματος καθώς και στον βοηθο προπονητή μας Νεκταριος Τσουτσης .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΑΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞ 2023 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Ο σύλλογος μας αναγνωρισμενος από τη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου 12 χρόνια συναπτα δίνει δυναμικό παρόν με πρωταθλητές στο άθλημα του ΚΙΚ ΜΠΟΞ.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη των χορηγών του συλλόγου και την εξασφάλιση της διαμονής και της μεταβασης μας στην Κρητη.

Ταξιδιωτικό πρακτορείο BWA YACHTING
ΚΑΦΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ
ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΝΙΡΙΚΟΣ
ΣΤΕΓΕΣ ΔΙΓΕΝΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PROFI.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΥΓΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΛΙΝ.
ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Και συνεχίζουμε…

Tags

Comments are closed

Πρόσφατα άρθρα
Kατηγορίες