Ολοκληρωθηκε το 4ο TAEKWON-DO & KICK BOXING SUMMER CAMP 2024 με επιτυχία για τον ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και συμμετοχη πολλων συλλογων και αθλητων καθώς και δράσεων .
Οι συμμετέχοντες προπονηθηκαν ,διασκεδασαν αλλα και επιμορφωθηκαν σε θέματα Ψυχολογίας και Πρωτων Βοηθειων.
Το πρόγραμμα περιειχε εκμάθηση βασικων τεχνικων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ, BRAZILIAN ZIU ZITSU, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ CONNECT IONIAN – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ,εκδρομή και προπόνηση στις περιοχές του Μεγανησιου και του Καθισματος.

Στο κλεισιμο της εκδήλωσης πραγματοποιηθηκαν φιλικα Sparring με απονομή Μεταλλιων και πτυχίων .

Στο προπονητικο Καμπ διδαξαν οι εξής:
Ευθυμιατος Αναστάσιος τασος ευθυμιατος Καθηγητής φυσικής Αγωγης και προπονητής Ταεκβοντο- Κικ Μποξ – Μουαι Ται- Fitness.
Σταματη Ευτυχια Eftichia Stamati προπονητής Ταεκβοντο.
Καπατσώρης Γιώργος Καπατσώρης προπονητής Ταεκβοντο- Κικ Μποξ – Μουαι Ται- Χαπκιντο.
Γραψας Φιλιππος Phillip Grapsas προπονητής Brazilian Ziu Zitsu.
Καββαδίας Ευσταθιος Προπονητής (Ταεκβοντο ,WTF-ITF, Κικ Μποξ, Μουαι Ται, Fitness ).
Κατωπόδης Κατωπόδης Γιώργος Γιώργος Κατωπόδης προπονητής Κικ Μποξ.
Κοσμας Λαμπρος Lambros Kosmas Ψυχολόγος.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύλλογός μας πραγματοποιησε τις ετησιες προαγωγικες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις οποίες συμμετειχαν και εξεταστηκαν 80 αθλητές με επιτυχία με εξεταστές τον Ευθυμιατο Αναστάσιο V DAN ,τον Καββαδια Ευσταθιο VI DAN, και βοηθούς εξεταστων τον Σολδατο Φιλιππο Philippos Soldatos III DAN , την Τσανακα Ελευθερία Ria Tsanaka ΙΙΙ DAN και τον Βατικιωτη Ιωαννη Ioannis Vatikiotis II DAN.

Μεσα στο ετος του 2024 ο σύλλογός μας είναι η 2η διοργανωση που πραγματοποιει με επιτυχία με συμμετοχές πολλων αθλητών στο Ν. Λευκάδας με απωτερο στοχο τη διάδοση των Μαχητικών αθληματων ( Ταεκβοντο και Κικ Μποξ κ.α) και των ευεργετικών αποτελεσμάτων που εχει ενα μαχητικο αθλημα στη διαπλαση της προσωπικότητας ενος παιδιου.

Ευχαριστούμε θερμα την Περιφερεια Λευκάδας Αντώνης Δουβίτσας για τη συνδιοργάνωση και στηριξη του αθλητισμού και των Μαχητικών αθληματων,το Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων , την κ. Καββαδα Μαιρη και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τον Thanasis Asprogerakas για την χορηγία νερων και χυμων στους αθλητες της εκδήλωσης τ καταστήμα Αγριος στο Μεγανησι και Libre στο Καθισμα για την φιλοξενία. Τέλος και πιο σημαντικό να ευχαριστήσουμε τον Αναστάσιος Συκιώτης που από τον τομέα της καθαριότητας του Δήμου οι ενέργειες του ήταν κομβικες για άλλη μια φορά για το σύλλογο ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση.

Συνεχίζουμε με την προετοιμασία του αθλητή μας ΚΟΤΣΙΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ για τη συμμετοχή του με την Εθνικη ομάδα Κικ Μποξ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κικ Μποξ στην Ουγγαρία.

Mε εκτίμηση το ΔΣ του σωματείου.

https://www.apexsports.gr/dinamika/tae-kvon-nto/2024/07/15/me-epitychia-to-4o-summer-camp-apo-ton-aga-evathlo-lefkadas/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Tags

Comments are closed