Και φτάσαμε στον τελικό προορισμό μας. 15% προσαύξηση βάσει του Αθλητικου Νομου σε ακόμα εναν πρωταθλητή του συλλόγου στον αθλητή μας Βαγγος Κοτσινης Κοτσινη Βαγγελη για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ κ ΤΕΙ της χώρας απο μια απο τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ στα στυλ του LIGHT CONTACT και του KICK LIGHT. Ένας άξιος αθλητής- πρωταθλητής του συλλόγου μας με υπομονή και επιμονή 10 χρόνια ασταμάτητα με δυνατούς αγώνες σε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και ΚΙΚ ΜΠΟΞ.
Τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές ,προσοχή οι γονείς στην επιλογή του συλλόγου και προπονητή ώστε το παιδί σας στο μέλλον να έχει στόχους που επιτυγχανονται μόνο μέσω απο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.
Καλό το ” φαινεσθαι” ,καλή η προπονηση, οι επιδείξεις και τα βιντεακια αλλά πάντα πρέπει να καταλήγουμε στην ΟΥΣΙΑ για να μην αναρωτιέστε τόσα χρόνια αν πήγαν χαμένα.

Συγχαρητηρια στον σύλλογο τον προπονητή και Διεθνη εκπαιδευτη Καββαδία Ευστάθιο, την Πανελληνια Ομοσπονδία Κικ Μποξινγκ Ποκ και στους γονείς για τη στήριξη .

https://www.facebook.com/share/ZahMXTXvTb2vFRDD

Tags

Comments are closed